Bridgeclub MOK

Wij bieden u het lidmaatschap aan van onze bridgeclub.

Bridgeclub M.O.K. (Met Open Kaart) is een club waar een gezellige en ontspannen sfeer vooraan staan. Onze clubavond is op maandagavond in sportcentrum De Bongerd in Doetinchem.
Het bridgen begint om 19.30 uur. Er wordt in 3 soorten competities gespeeld; de paren-, Butler- en clubmixcompetitie. Daarvan is de parencompetitie het belangrijkste. Per avond worden er totaal 6 ronden van 4 spellen gespeeld. De leden spelen op sterkte in 3 lijnen, A, B en C lijn met promotie en degradatieregeling. We organiseren naast de officiĆ«le wedstrijden elk seizoen 2 feestelijke drives, namelijk de Kerstdrive en Oliebollendrive. Iedereen die nog geen lid is van de bridgebond, kan eerst 3 maanden gratis proeflid worden om zo kennis te maken met deze fantastische sport.
M.O.K. organiseert op verzoek bridgecursussen voor beginners en gevorderden en thema-avonden voor gevorderden. Deze lessen worden verzorgd door onze bridgedocent Gerrie Ploeger.

Mocht u interesse hebben voor bovenstaande activiteiten of nog vragen hebben, dan kunt contact ons opnemen.

Margreet van den Berg, voorzitter MOK, tel: 06-48210255  of met Gerrie Ploeger, bridgedocent, voorzitter technische commissie, tel: 06-23155594.


Producten van deze aanbieder