Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen: Een reis vol fantasie

 

Beleef samen met je kinderen een dag plezier in Het Land van Jan Klaassen in Braamt, bij Doetinchem. In dit kinderpretpark krijgen kinderen de mogelijkheid om vrijuit te spelen en te ontdekken. Vergeet het digitale tijdperk en laat je kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Ga met Jan Klaassen op avontuur en maak een wereldreis door het pretpark!

 

Buitenspeelpark

Voel je een echte koning of koningin en neem plaats op de troon van Jan Klaassen. Als astronaut op het ruimteschip volg je de sterren die de weg wijzen naar het doolhof. Voel je een piraat op het piratenschip en ga op de foto met Kapitein Schuimspaan, of bezoek de cowboys in het Westerndorp. Hoor jij de bel? Maak je dan klaar voor een treinreis door het Kabouterdorp. Voor de echte avonturier is er de 40 meter lange regenboogglijbaan en bij warm weer zorgt de waterspeeltuin voor verkoeling. Tussen de avonturen door kan er worden uitgerust op een van de vele loungeplekken in het park.

 

Binnenspeeltuin

Vervolg je avontuur met Jan Klaassen naar de binnenspeeltuin. Ga in het treintje op zoek naar de schat in de goudmijn. Voel je een waaghals op de touwbrug, fiets door de lucht in de zweefauto’s en dans op de liedjes van Jan Klaassen in de disco.

 

Het GROOTSTE poppentheater van Nederland

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn tijdens de poppenkast. Hier worden dagelijks meerdere shows gegeven voor het hele gezin. Dit is de plek in het park waar kinderen worden meegenomen op spannende avonturen met Jan Klaassen. Help jij Jan Klaassen de slechterik te laten schrikken? Kom dan kijken in het poppentheater!

 

Poppentheatermuseum

De geschiedenis van ons poppenspel ontdek je in het poppentheatermuseum. Hier staan poppen en decors die de afgelopen 70 jaar zijn gebruikt tijdens voorstellingen in binnen- en buitenland.

 

Horeca

Laat Katrijn de culinaire kinderwens vervullen. Op twee ruime terrassen bestel je broodjes, pannenkoeken, frites, ijs en nog veel meer. De medewerkers zorgen ervoor dat iedere dag een feestje wordt, voor zowel de kinderen als volwassenen.


Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden altijd op www.janklaassen.nl.


Producten van deze aanbieder