Achterhoekse Wandel4daagse


                                De Achterhoekse Wandel4daagse

Van 20 mei tot en met 23 mei 2020 wordt voor de 16e keer de Achterhoekse Wandelvierdaagse gehouden. Startpunt van het evenement is het centrum (Simonsplein) van Doetinchem, waar ook dit jaar weer duizenden deelnemers verzamelen om routes van ca 12, 20, 30 en 40 kilometer door de mooiste delen van de Achterhoek te wandelen.

Welke afstand u ook kiest, u kunt uw hart ophalen aan de rijke cultuurhistorie en de mooie natuur van de Achterhoek. De routes lopen door bossen, idyllische dorpjes en over adembenemende landgoederen en boerenakkers.

Wilt u geen vier dagen meewandelen, dan is het ook mogelijk om één of meerdere dagen mee te doen. Dat kan alleen, maar ook met vrienden of met uw bedrijf.

Daglopers

1, 2 of 3 dagen wandelen als dagdeelnemer.

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers ervoor kiezen om één, twee of drie dagen mee te lopen. Een initiatief dat andere wandelevenementen inmiddels ook omarmen. De mogelijkheid om 1, 2 of 3 dagen te wandelen wint steeds meer aan populariteit. Iedereen is van harte welkom. U kunt uw afstand en de dag(en) waarop u wilt lopen zelf kiezen.

Voor dagdeelnemers bestaat de mogelijkheid om het startbewijs (tegen overlegging van inschrijfbewijs) op te halen bij het Startburo AW4d op de dag van deelname voor aanvang starttijd van de gekozen afstand.

Voor de routes per dag, de start en finishtijden en alle andere informatie kun je terecht op onze prachtige website: www.aw4d.nl