Biodanza met Hellen

Wat is Biodanza? Biodanza wil mensen uit hun hoofd (denken) halen en meer naar hun lijf (voelen) brengen. Het is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. We dansen niet met aangeleerde pasjes maar geven via de muziek expressie aan wat we voelen. Er zijn ontzettend veel verschillende dansen in Biodanza en de docent laat altijd even zien wat de intentie van de dans is en daarna kunnen de deelnemers, ieder op hun eigen wijze, hun dans gaan dansen. Het is ontzettend leuk om te dansen - om in contact te zijn met je mededansers - te bewegen op hele diverse muziek. En binnen dat alles worden er stukjes in onszelf aangeraakt. Dat maakt dat we ons steeds vrijer gaan bewegen door het leven heen, we meer gaan voelen wie we zijn en wat we willen. En dat maakt weer dat we meer ons volledige potentieel gaan leven, daar nieuwsgierig naar worden, grenzen gaan verkennen. Vanuit plezier, vanuit een open hart. Vanuit een weten dat jij helemaal jezelf mag zijn en dat je zo al helemaal goed bent. 

En wat ik persoonlijk iedere keer weer ervaar is dat Biodanza mij heel erg vitaliseert en ontspant. Aan het einde van de les heb ik meer energie en voel ik me heel ontspannen. Maar hoe enthousiast ik ook ben .... je gaat pas echt beleven wat Biodanza is door zelf mee te dansen. We hebben een open groep die het heel leuk vind om nieuwe mensen te verwelkomen en op te nemen in de groep. Dus weet dat je van harte welkom bent. Heb je nog vragen dan kan je een heleboel info vinden op mijn website: www.biodanzamethellen.nl of je mag me even bellen 06-34298138.  

Verder geef ik met een collega maandelijks een Biodanzafeest in Velp dat voor iedereen toegankelijk is. Verdiepingsdagen. Workshop op aanvraag voor teambuilding - huwelijk - verjaardag etc.

Producten van deze aanbieder