Zwembad Rozengaarde

Onvergetelijke water pret voor het hele gezin! Veelzijdigheid is een sterke eigenschap van zwembad Rozengaarde en daarom staat plezier voor het hele gezin centraal. Inspannend of juist heerlijk tot rust komen, voor ieder wat wils.

Wilt u actief bezig zijn met uw gezondheid en conditie? Dit kan door deel te nemen aan één van onze Aquasport lessen of door baantjes te trekken in het wedstrijd bad. Ook aan ontspanning is er volop gedacht. Met onze wellness corner, zorg bad en de jacuzzi’s komt u na een drukke week weer helemaal tot rust. Elke vrijdag avond is er vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur een speciale Wellness avond.

Ook aan kinderen is er volop gedacht. Het recreatie bad bestaat uit een spectaculaire wildwaterkreek, massage stralen, bubbelbank en een uitzwem bad. Daarnaast zijn er twee fantastische glijbanen. Eén hiervan is de 70 meter lange Rainbow Ride. Twee maal per maand is er op zaterdag een flitsende discoavond.

In Zwembad Rozengaarde werken we met het Zwem ABC, dat u of uw kind op een veilige manier voorbereidt op een leven lang zwemplezier. Met het zwemles aanbod wordt er gebruik gemaakt van de EasySwim les methode.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op: www.rozengaarde.nl

Producten van deze aanbieder